Maarit & Teemu


Deprecated: get_currentuserinfo on kehotettu välttämään versiosta 4.5.0 asti! Käytä sen sijaan wp_get_current_user(). in /home/r78386/public_html/blogi/wp-includes/functions.php on line 4774

Maaritin ja Teemun päivää vietettiin heinäkuussa Turussa ja Kaarinan Piikkiössä. Poikkeuksellista päivässä oli, että sekä vihki- että juhlapaikka olivat entuudestaan, jos ei nyt aivan niin ainakin osaksi tuntemattomia minulle. Turun linnassa olin toki käynyt turistikierroksella useammankin kerran, ja olen noin 25 vuotta sitten juhlinut siellä myös häitä. Tai no, sen verran mitä nyt 2-vuotias häitä pystyy juhlimaan.

maarit_teemu-22

Piikkiössä Kavalton tila puolestaan oli entuudestaan tuttu, mutta sen sijaan Kavalton tilaan kuuluva Tuurunlinna juhlapaikkana täysin vieras. Pääsin siis päivän aikana kuvaamaan pelkästään entuudestaan ”tuntemattomissa” paikoissa. Se loi päivään oman jännityksensä, joka kuitenkin haihtui nopeasti potrettikuvausten aikana Turun Linnan maastoissa. Saimme runsaassa puolessa tunnissa otettua monta erilaista kuvaa erilaisisa taustoissa – keskiajan kivimuurimaisemista aina perinteiseen 2000-luvun puistotaustaan asti. Varsinainen aikamatka siis.

Juhlapaikkana Tuurunlinna yllätti positiivisesti. Koska hääjuhlia vietettiin hienon kesäillan ansiosta lähes täysin ulkona, riitti hyvää valoa aina myöhäisiltaan asti mukavasti. No, annetaan jälleen kuvien kertoa loput:

maarit_teemu maarit_teemu-2 maarit_teemu-3 maarit_teemu-4 maarit_teemu-6 maarit_teemu-5 maarit_teemu-8 maarit_teemu-7 maarit_teemu-9 maarit_teemu-10 maarit_teemu-11 maarit_teemu-12 maarit_teemu-13 maarit_teemu-14 maarit_teemu-15 maarit_teemu-16 maarit_teemu-17 maarit_teemu-18 maarit_teemu-19 maarit_teemu-20 maarit_teemu-21 maarit_teemu-22 maarit_teemu-23 maarit_teemu-24 maarit_teemu-25 maarit_teemu-26 maarit_teemu-27 maarit_teemu-28 maarit_teemu-29 maarit_teemu-30 maarit_teemu-31 maarit_teemu-32 maarit_teemu-33 maarit_teemu-34 maarit_teemu-35 maarit_teemu-36 maarit_teemu-37 maarit_teemu-38 maarit_teemu-39 maarit_teemu-40 maarit_teemu-41 maarit_teemu-42 maarit_teemu-43 maarit_teemu-44 maarit_teemu-45 maarit_teemu-46 maarit_teemu-47 maarit_teemu-48 maarit_teemu-49 maarit_teemu-50

Kiitos vielä Maaritille ja Teemulle, että pääsin ikuistamaan tärkeää päiväänne! 🙂

Standard

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *