Jasmin & Kimmo


Deprecated: get_currentuserinfo on kehotettu välttämään versiosta 4.5.0 asti! Käytä sen sijaan wp_get_current_user(). in /home/r78386/public_html/blogi/wp-includes/functions.php on line 4778

07

Jasminin ja Kimmon häitä juhlittiin toukokuisessa Helsingissä. Kuvauspäivä alkoi Vantaan hotelli Flamingosta, jossa morsian kaasoineen oli valmistautumassa päivään. Flamingosta matka jatkui Helsingin tuomiokirkolle. Oli mielenkiintoista päästä kuvaamaan vihkiminen kirkossa, joka lienee yksi pääkaupungin tunnetuimmista maamerkeistä. Valoa kirkossa riitti yllin kyllin, joten siinä mielessä tila oli myös normaalista vihkiympäristöstä poikkeava.

Vihkimisen jälkeen kävimme pikaisesti ottamassa muutaman potrettikuvan Kaivopuistossa. Ottaen huomioon lyhyen kuvausajan (noin 15–20min), onnistuivat otokset mielestäni mukavasti. Häiden jatkoja vietettiinkin sitten todella kauniissa merenrantamiljöössä Kulosaaren Casinolla.

Pääsin nyt toista kertaa kuvaamaan häitä pääkaupunkiseudulle. Ympäristönä Helsinki ja erityisesti ydinkeskusta on kuvaajalle loistava, sillä hyviä kuvauspaikkoja tuntuu löytyvän jokaisen kulman takaa. Sen sijaan logistinen puoli aiheuttaa aina päänvaivaa. Omaa autoa ei voi ainakaan järkevästi kuljettaa koko aikaa mukana, joten pitää tehdä valintoja. Minun kohdallani valinta on molemmilla kerroilla tarkoittanut sitä, että otan mukaani vain sen, minkä jaksan kantaa. Tässä tilanteessa se on tarkoittanut kahta kameraa ja kolmea linssiä. Loput on pitänyt jättää jatkopaikalle odottamaan iltaa.

Vaikka kalustoa on ollut nyt tavallista vähemmän mukana, en ole mielestäni joutunut tekemään kompromisseja. Ehkä tilanne on ollut jopa hyvä, sillä nyt vallitsevan valon hyödyntämistä on pitänyt miettiä erityisen tarkasti. Samalla toivottavasti olen kehittynyt valokuvaajana.

Iso kiitos myös pariskunnille, jotka ovat auttaneet kaikin mahdollisin keinoin siinä, että olen päässyt mahdollisimman joustavasti liikkumaan päivän päätähtien mukana. Ilman loistavia kuljetusjärjestelyjä moni mukava muisto olisi varmasti jäänyt taltioimatta.

01 02 03 04 05 06  08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23

Standard

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *