Rautaa, säikeitä ja lihaksia


Deprecated: get_currentuserinfo on kehotettu välttämään versiosta 4.5.0 asti! Käytä sen sijaan wp_get_current_user(). in /home/r78386/public_html/blogi/wp-includes/functions.php on line 4774

Niin, ei se aina ole pelkkää silkkiä, pitsiä ja pastellisävyjä hääkuvaajankaan arki.

Huhtikuussa kokeilin sukeltaa täydellisesti pois mukavuusalueelta ja luoda jotain aivan normaalista tyylistäni poikkeavaa. Nimittäin rouheita, tummansävyisiä ja kovia kehonrakennuskuvia. Mukavuusalueen ulkopuolella sukeltelua helpotti huomattavasti se, että kameran toisella puolella runsaan 15 vuoden työnsä tuloksia tuloksia esitteli Suomen eturivin Classic Bodybuilding -kilpailijoihin (mm. SM 1. 2014) kuuluva Jani Pernell.

Janin kanssa kuvaukset sujuivatkin jälleen kuin se kuuluisa tanssi, ja runsaassa tunnissa muistikortilla oli pitkälti toistakymmentä jopa omaan silmään kohtalaisen onnistunutta otosta. Käsittelyssä ei tällä kertaa ruuvia säästelty, ja lopputulos oli jotakuinkin sitä mitä lähdettiin hakemaan.

janip_

janip_-2janip_-3 janip_-5 janip_-4 janip_-6

Tästä on hyvä kääntää säätöruuveja taas ensi viikolla häämoodiin, jolloin pitkään odotettu kesäkausi vihdoin ja viimein starttaa Ruissalon Kansanpuistossa. Siitä eteenpäin todennäköisesti myös blogin päivitystahti tiivistyy jälleen, pysykäähän näkösällä! =)

Standard

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *