Ekaa kertaa Helsingissä


Deprecated: get_currentuserinfo on kehotettu välttämään versiosta 4.5.0 asti! Käytä sen sijaan wp_get_current_user(). in /home/r78386/public_html/blogi/wp-includes/functions.php on line 4774

07

No ei nyt aivan ensimmäistä kertaa sentään, mutta hääkuvausmielessä kyllä. Mirkan ja Jarkon häitä juhlittiin akselilla Helsinki-Vantaa huhtikuun alussa, ja se tiesi myös minulle ensimmäistä hääkuvausta pk-seudulla. Tähän asti olin kuvannut kaikki hääni Turun ympäristössä, joten oli mukavaa päästä välillä kokeilemaan kuvausideoita ihan uudessa miljöössä. Ja kyllähän niitä ideoita ennakkoon mielessä tulikin käytyä läpi.

Olin katsonut valmiiksi hääparin kanssa pari sopivaa kuvauspaikkaa, jonne menisimme ennen vihkimistä ottamaan virallisia hääpotretteja. Paikoiksi valikoituivat Eiran ja Kaivopuiston välimaasto, josta löytyisi paljon vanhempaa kivikerrostaloa ja kapeita kujia sekä sisäpihoja. No, aina ei edes hääkuvaus mene niin kuin Strömsössä. Vaikka sää oli muuten aurinkoinen ja selkeä, puhalsi mereltä niin kova tuuli, ettei kuvaamista voinut jatkaa ulkona kuin 15–20 minuuttia ennen hypotermiaa.

Kuvat Eirassa menivät enemmän tai vähemmän vihkoon, mutta kävimme matkalla kirkolle vielä pikaisesti Iso-Roobertinkadulla kokeilemassa, josko perinteinen kävelykatukuvaus toimisi tälläkin kertaa. Ja sehän toimi. Mielestäni Iso-Roballa otetut kuvat olivat selvästi parempia, eikä vähiten tuulen laantumisen takia. Kokonaisuutena tietenkään en ollut tyytyväinen päivän tärkeimpien kuvien, eli potrettien onnistumiseen, mutta tilanne huomioonottaen saimme mielestäni melko kelvollisia kuvia aikaiseksi hankaluuksista huolimatta.

Mirkka ja Jarkko vihittiin Pyhän Laurin kirkossa, josta iltapäivä jatkui Wanhalla Bäckbyllä. Aamupäivän morsian valmistautui päivään kaasojen ja meikkaajan kanssa hotelli Klaus K:ssa Bulevardilla. Sekä vihki- että jatkopaikka ovat hyvin suosittuja kesäkaudella, ja mikäli häitään haluaa viettää keskikesän helteillä, kannattaa olla liikkeellä hyvissä ajoin. Sen tosin ymmärtää, sillä niin Pyhän Laurin kirkko kuin Wanha Bäckbykin ovat molemmat kuin toivehäistä.

01 02 03 04 05 06  08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

 

Standard

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *