Nina & Mikael


Deprecated: get_currentuserinfo on kehotettu välttämään versiosta 4.5.0 asti! Käytä sen sijaan wp_get_current_user(). in /home/r78386/public_html/blogi/wp-includes/functions.php on line 4778

Ninan ja Mikaelin häitä vietettiin Paraisten Kappelinrannassa heinäkuussa. Potretit otettiin kuitenkin ennen siirtymistä Paraisille Turun jokirannassa Åbo Akademin ”takapihalla”.

Ninan ja Mikaelin kanssa pääsin ensimmäistä kertaa kokeilemaan ainakin suuren meren takana suosittua ”First look” -kuvien ottamista. Ilmeisesti tällaiset kuvat ovat pikkuhiljaa yleistymässä myös Suomessa, ja ainakin itselleni se sopii mainiosti. Omasta mielestäni nämä ”ensinäkemiset” ovat tämän yhden kerran kokemuksen perusteella todella mielenkiintoista kuvattavaa!

elfving_9

Kappelinranta on yksi Turun alueen hääjuhlapaikkojen suosikeistani. Ainakin silloin, kun sää suosii. Ja Ninan ja Mikaelin häissä aurinko porotti aamusta liki illan viimeisiin tansseihin asti.

Kappelinrannan etuina muihin juhlapaikkoihin nähden on iso nurminiitty, jolla järjestetään tukku vihkimisiä joka kesä. Ja mikäs sen mukavampaa, jos viihtyisä juhlapaikka on aivan vihkipaikan vieressä.

elfving_1 elfving_2 elfving_3 elfving_4 elfving_5 elfving_6 elfving_7 elfving_8 elfving_9 elfving_10 elfving_11 elfving_12 elfving_13 elfving_17 elfving_14 elfving_15 elfving_16 elfving_18 elfving_19 elfving_20 elfving_21 elfving_22 elfving_23 elfving_24

Standard

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *