Louna-Jukola


Deprecated: get_currentuserinfo on kehotettu välttämään versiosta 4.5.0 asti! Käytä sen sijaan wp_get_current_user(). in /home/r78386/public_html/blogi/wp-includes/functions.php on line 4774

Huhhuh!

Siinä oli ensimmäinen ajatus, kun astelin puolen yön jälkeen elämäni ensimmäiseen Jukolaan. Kilpailukeskuksessa vilisi tuhansittain ihmisiä, korviin kantautui heti ainakin neljää eri kieltä, kuulutukset raikasivat satojen metrien säteellä ja ennen kaikkea hymyä näytti riittävän jokaisen vastaantulijan huulilla.

louna_jukola_10

Olen ollut elämäni aikana jonkin verran erilaisissa urheilutapahtumissa niin Suomessa kuin ulkomailla, mutta mitään vastaavanlaista en ole kokenut. Ikinä.

Tarkoituksena oli kuvata Louna-Jukolaa laajemminkin, mutta suurin osa siitä neljästä tunnista, jonka kisapaikalla vietin, sujui suu auki tapahtumaa ihmetellessä. Pidempäänkin olisin mielelläni ollut, mutta kun huomasin tuijottaneeni noin puoli tuntia ihmisten vilinää mediakeskuksessa ja välillä hapuillut vesipulloani vain todetakseni kerta toisensa jälkeen sen olevan tyhjä, oli parasta suunnata nukkumaan. Kymmenen tunnin hääkeikka alle ei ollut paras lähtökohta maailman suurimman suunnistustapahtuman taltiointiin.

No, jotain tuli kuitenkin räpsittyä. Seuraavan kerran, kun Jukola saapuu Paimioon, napsitaan sitten ne tällä kertaa ottamatta jääneet ruudut. 😉

louna_jukola_1 louna_jukola_2 louna_jukola_3 louna_jukola_4 louna_jukola_5 louna_jukola_6 louna_jukola_7 louna_jukola_8 louna_jukola_9 louna_jukola_10 louna_jukola_11 louna_jukola_12 louna_jukola_13 louna_jukola_14 louna_jukola_15 louna_jukola_16 louna_jukola_17 louna_jukola_18 louna_jukola_19

 

Standard

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *