Meeri & Henri


Deprecated: get_currentuserinfo on kehotettu välttämään versiosta 4.5.0 asti! Käytä sen sijaan wp_get_current_user(). in /home/r78386/public_html/blogi/wp-includes/functions.php on line 4774

Tänä vuonna en kuvannut ollenkaan talvihäitä, joten kausi starttaili suoraan alkukesän väriloistosta. Meeri ja Henri saivat toisensa toukokuun loppupuolella Karunan kirkossa Sauvossa ja myös juhlaa vietettiin samaisessa saaristolaiskylässä sijaitsevalla Kalliorannan tanssilavalla.

meeri_henri_21

Samalla katkesi myös tipaton kauteni. Niin siis vesisateen osalta. En ollut nimittäin koskaan aiemmin kuvannut sellaista hääpäivää, jonka aikana olisi satanut pisaraakaan vettä. Ensimmäiset hääni kuvasin syksyllä 2010 ja sen jälkeen juhlia on kertynyt vuosien varrella kasaan jo runsaat 20, joten kaipa se oli jo korkea aika päästää tästä putkesta irti.

Eikä se vesisade onneksi Meerin ja Henrinkään häissä päärooliin noussut. Pikainen ripsaus vihkimisen päätteeksi, jonka jälkeen aurinko lämmitti meren rannalla sijaitsevaa tanssilavaa iltaan asti.

Ja eikö vesisade tiedä vanhan sananlaskun mukaan hääparille rutkasti onnea tuleville vuosille? 😉

 

meeri_henri_1 meeri_henri_2 meeri_henri_3 meeri_henri_4 meeri_henri_5 meeri_henri_6 meeri_henri_7 meeri_henri_8 meeri_henri_9 meeri_henri_10 meeri_henri_11 meeri_henri_12 meeri_henri_13 meeri_henri_14 meeri_henri_15 meeri_henri_16 meeri_henri_17 meeri_henri_18 meeri_henri_19 meeri_henri_20 meeri_henri_21 meeri_henri_22

Standard

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *