Lapsia, perheitä ja valmistuneita


Deprecated: get_currentuserinfo on kehotettu välttämään versiosta 4.5.0 asti! Käytä sen sijaan wp_get_current_user(). in /home/r78386/public_html/blogi/wp-includes/functions.php on line 4778

Vaikka toisinaan saattaa näyttää siltä, että kuvailen melkein pelkästään hääjuhlia, täyttyy kuvauskalenteri varsinkin alkukesästä myös muulla ohjelmalla. Tänä vuonna arki-iltoina kuvattavaa on riittänyt muun muassa perhe-, lapsi- ja valmistujaiskuvissa.

seela_1

Varsinkin lapsi- ja perhekuvat ovat sellaisia, joissa onnistuminen vaatii luovuuden lisäksi hyvää päivää ja yhteistyötä. Lapsen mieli kun voi vaihdella äärilaidasta toiseen minuutissa, eikä silloin kuvaajan heittämä puujalkavitsi ainakaan yhtään paranna tilannetta.

Tässä kohtaa erityisesti vanhempien rooli kuvauksen onnistumisessa kasvaa. Vanhemmat ovat kuitenkin niitä, jotka parhaiten lapsensa tuntevat ja he osaavat reagoida kuvaustilanteessa eteen tuleviin tilanteisiin parhaiten. Onneksi tämän kevään kuvailuissa yhteispeli on sujunut mallikkaasti, ja siinä sivussa muistikortille on tallentunut jokaiselta keikalta myös muutama mukava ruutu. Uskoisin, että näitä kelpaa katsella hymyssä suin vielä vuosienkin päästä. 🙂

seela_1 seela_2 christensen_1 christensen_2 jalonen_1

kekki_1

Standard

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *