Reivaamassa


Deprecated: get_currentuserinfo on kehotettu välttämään versiosta 4.5.0 asti! Käytä sen sijaan wp_get_current_user(). in /home/r78386/public_html/blogi/wp-includes/functions.php on line 4778

Taas tuli kokeiltua jotain uutta, kun tuttava pyysi kuvailemaan konemusiikki-iltaa Loimaan Seurahuoneelle. Paikkakunnalla jo perinteikkääksi muodostunut K-Reivit järjestettiin nyt kuudetta kertaa, ja paikallisten DJ-tähtien lisäksi paikalle oli saatu myös ulkomailla mainetta nittänyt DJ K-System.

kreivit_blogi_7

En ollut siis koskaan aiemmin kuvannut mitään yökerhossa, ja odotinkin ennakkoon vaikeaa iltaa. Paljon kovaa valoa, jota et voisi hallita mitenkään. Täytteeksi sitten omalla käsisalamalla sen verran tuiketta, kuin vain pystyy. Useimmiten silti strobot sekoittivat omat säätöni, joten lopputuloksena oli paljon puhkipalanutta ja pikimustaa kuvaa. Onneksi sentään myös muutama itseä tyydyttävä räpsy tallentui muistikortille. Ensi kerralla sitten vähän kokeneempana ja paremmin valmistautuneena!

Mitäpä sitä sen enempää turisemaan. Tältä näyttivät K-Reivit vol. 6 minun näkökulmastani:

kreivit_blogi_2 kreivit_blogi_3 kreivit_blogi_4 kreivit_blogi_1 kreivit_blogi_5 kreivit_blogi_6 kreivit_blogi_8 kreivit_blogi_9 kreivit_blogi_10

Lisää kuvia Reiveistä voit käydä katsomassa TÄÄLTÄ!

Standard

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *