Häävideoita


Deprecated: get_currentuserinfo on kehotettu välttämään versiosta 4.5.0 asti! Käytä sen sijaan wp_get_current_user(). in /home/r78386/public_html/blogi/wp-includes/functions.php on line 4778

Ihastelin viime syksynä muutamien kollegoiden tekemiä häävideoita, ja ihastukseni muuttui ihailuksi siinä vaiheessa, kun kuvaajat kertoivat ottaneensa videopätkät siinä samassa, kun muodostivat päivästä eheän kuvatarinan hääparille. Mietin, voisinko pystyä samaan, jos suunnittelisin päivän liikkeet ja tapahtumat vielä paremmin etukäteen valmiiksi. Päätin, että voisin kesän 2019 aikana ainakin yrittää videon tekemistä muun valokuvaamisen ohella.

Nyt, vuosi myöhemmin voin sanoa, että tuollainen hybridirooli on sekä haastavampi että palkitsevampi kuin etukäteen kuvittelin. Kun jokaisesta päivän kohokohdasta yrittää ensin saada mahdollisimman hyvät kuvat asiakkaille ja samalla myös videomuiston aikaiseksi, meinaavat kädet väkisin loppua tekijältä kesken. Toisaalta jo parin harjoituskerran jälkeen huomasin, että tarinallisen kohokohtavideon tosiaan pystyy tekemään siinä samassa, kunhan vain suunnittelee liikkeensä vielä aiempaa tarkemmin etukäteen.

Paljon jäi vielä tulevalle vuodelle petrattavaa, mutta jostainhan se on aina lähdettävä liikkeelle. Kiitos vielä vuoden 2019 hääpareille, jotka antoivat minun harjoitella videokuvaamista tärkeänä päivänään ja kerätä arvokasta kokemusta tulevaa varten. Ilman näitä harjoituskertoja en olisi koskaan saanut edes näitä kahta videota julkaisukelpoisiksi asti! 🙂

Jos olet viettämässä hääpäivääsi joko vuonna 2020 tai 2021 ja mietit, että haluaisit päivästä muistoksi myös kohokohtavideon, tutustuthan kuvauspaketteihin kotisivuillani. Korostan, että valokuvien ohessa otetut videopätkät ja niistä koostettu kohokohtavideo ei korvaa koko päivän mukana kulkevaa erillistä videokuvaajaa, mutta on varmasti oiva lisäpala tarinaan valokuvien tueksi.

Standard

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *