Rujosti ulos mukavuusalueelta


Deprecated: get_currentuserinfo on kehotettu välttämään versiosta 4.5.0 asti! Käytä sen sijaan wp_get_current_user(). in /home/r78386/public_html/blogi/wp-includes/functions.php on line 4774

DSC_7940

Välillä hääkuvaajakin pääsee kokeilemaan rajojaan jossain aivan muualla kuin kampaamoissa, kirkoissa, juhlapaikoilla tai kuvankauniissa maisemissa. Tällä kertaa miljöönä toimi turkulainen kuntosali P&P Fitness Center -kuntosali ja kuvattavana SM-mitaleista Classic Bodybuildingissa lokakuun alussa Lahdessa kilpaileva Jani Pernell.

Niin rujolta kuin se kuulostaakin, kehittää tämäntyyppinen valokuvaus minua tällä hetkellä varmasti eniten. Joudun pois mukavuusalueeltani, eli turvautumaan muuhun kuin luonnonvaloon. Salamatekniikka on vielä toistaiseksi pahasti hakusessa, mutta joka kerta harjoitellessa oppii myös jotain uutta. Toivottavasti siis harjoituksen myötä osaan jatkossa hyödyntää lisävaloa myös paremmin ulkopotretteja kuvatessa. Kiitokset myös Janille tällaisesta mahdollisuudesta ja tsemppiä tuleviin koitoksiin! Toivottavasti pääsen harjoittelemaan vastaavanlaista kuvausta myös jatkossa. =)

Mitäpä sitä enempiä jaarittelemaan. Antaa kuvien puhua puolestaan:

DSC_7951-Edit DSC_7979-Edit DSC_8002 DSC_8017 DSC_8032 DSC_8039 DSC_8093-Edit

Standard

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *