Odotusajan kuvauksia


Deprecated: get_currentuserinfo on kehotettu välttämään versiosta 4.5.0 asti! Käytä sen sijaan wp_get_current_user(). in /home/r78386/public_html/blogi/wp-includes/functions.php on line 4774

Toisinaan joku menneiltä vuosilta tuttu hääpari ottaa yhteyttä ja tiedustelee, teenkö myös muita kuin hääkuvauksia. Niin kävi keväällä, kun vuoden 2016 talvihäistä tutut Minna ja Jouni laittoivat viestiä ja kysyivät, olisinko halukas taltioimaan heidän odotusaikansa loppumetrit kuviin. No tietysti! Häävalokuvaaja ei voi saada parempaa palautetta kuvistaan ja luottamuslausetta työskentelylleen kuin pyynnön tulla ikuistamaan yhteisen taipaleen seuraava suuri askel hääpäivän jälkeen. 🙂

odotus_niinateemu-5


Niinpä sovimme heinäkuun lopulle kuvaustreffit Turkuun, jossa kävimme parissakin eri miljöössä kuvaamassa. Toivottavasti kerta ei jäänyt viimeiseksi, sillä Minnan ja Jounin kanssa ilta tuntui sujuvan niitä näitä höpötellessä hetkessä, kuvat syntyivät siinä sivussa kuin itsestään. 🙂

odotus_niinateemu-4 odotus_niinateemu-6

Runsas kuukausi myöhemmin pääsin jälleen kuvaamaan odotusajan hetkiä, kun tuttavapariskunta Niina ja Teemu ottivat yhteyttä kuvausajan ja -paikan sopimiseksi. Päädyimme ottamaan kuvat Liedon Vanhalinnaan, jossa syyskuun alun auringonlasku maalaa hämärtyvän taivaan punaisen lämpimäksi, ja tekee jo ennestään huikeasta kuvausmiljööstä vielä erikoisemman. Niin ja olihan kuvauksissa mukana myös Niinan ja Teemun Lempi-koira! 😉

odotus_niinateemu odotus_niinateemu-2 odotus_niinateemu-3 odotus_niinateemu-7

Standard

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *