Minna & Arto


Deprecated: get_currentuserinfo on kehotettu välttämään versiosta 4.5.0 asti! Käytä sen sijaan wp_get_current_user(). in /home/r78386/public_html/blogi/wp-includes/functions.php on line 4774

Minnan ja Arton häitä vietettiin kesäkuussa Turussa. Kyseessä oli hieman normaalia lyhyempi kuvaussetti, sillä toiveena oli, että taltioisin vain Pyhän Katariinan Kirkossa vihkimisen ja sen jälkeen pari tuntia hääjuhlaa viereisessä Katariinan pappilassa.

minna_arto-21

Kumpikin kuvauspaikoista oli minulle entuudestaan tuttu, mutta uutta oli luvassa hääkuvauspalaverin yhteydessä. Hääpari toivoi, että potrettikuvat otettaisiin kirkon ympäristössä, jotta aikaa säästyisi mahdollisimman paljon itse hääjuhlan viettämiseen pappilassa.

minna_arto minna_arto-2 minna_arto-3 minna_arto-4 minna_arto-5 minna_arto-6 minna_arto-7 minna_arto-8 minna_arto-10 minna_arto-9 minna_arto-11 minna_arto-12 minna_arto-14minna_arto-13 minna_arto-15 minna_arto-16

Olin alkuun hieman skeptinen, mahtaisiko kirkon vierestä löytyä hyviä kuvauspaikkoja, mutta puolen tunnin kierros jykevän kivirakennuksen ympäristössä sai minut vakuuttuneeksi siitä, ettei hyvien potrettien perässä tarvitse aina välttämättä lähteä kaupunkia edemmäs luodoille, metsiin tai järvien rannoille – joskus hyvän voi löytää tuttuja paikkoja hieman uudesta kulmasta katsomalla.

minna_arto-17 minna_arto-18 minna_arto-19 minna_arto-20 minna_arto-21

Toinen yllätys hääkuvauspalaverissa oli, kun Minna ja Arto toivoivat, että jatkaisin kuvaamista vielä pappilasta hääseurueen mukana juhlien jatkoille Turun keskustaan ja ravintola Teerenpeliin. He olivat varanneet Teerenpelin yläkerran käyttöönsä illaksi, ja se soveltuikin mainiosti noin 40 hengen hääseurueelle jatkopaikaksi. Tila oli juuri sopivan intiimi, eivätkä Teerenpelin maukkaat omat panimotuotteet ainakaan latistaneet tunnelmaa. 😉

minna_arto-22 minna_arto-23 minna_arto-24 minna_arto-25 minna_arto-26minna_arto-27minna_arto-28 minna_arto-29 minna_arto-30 minna_arto-31 minna_arto-32 minna_arto-33 minna_arto-34 minna_arto-35 minna_arto-36 minna_arto-38 minna_arto-37 minna_arto-39 minna_arto-40 minna_arto-41 minna_arto-42

Kiitos vielä kerran Minnalle ja Artolle siitä, että sain viettää aurinkoisen kesäkuisen lauantain teille tärkeitä muistoja taltioiden! 🙂

Standard

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *