Kiitos 2016, tervetuloa 2017


Deprecated: get_currentuserinfo on kehotettu välttämään versiosta 4.5.0 asti! Käytä sen sijaan wp_get_current_user(). in /home/r78386/public_html/blogi/wp-includes/functions.php on line 4778

12 kuvattua hääpäivää ja yhteensä 4411 toimitettua hääkuvaa. Kahdeksan eri paikkakuntaa ympäri Varsinais-Suomea, Pirkanmaata ja pääkaupunkiseutua. Jos olivat vuodet 2010–15 hyviä hääkuvausvuosia, nosti 2016 riman jälleen aivan uudelle tasolle.

Ensimmäistä kertaa kuvasin häitä saman kalenterivuoden aikana jokaisena vuodenaikana. Ensimmäistä hääpäivää pääsin taltioimaan tammikuiseen Helsinkiin ja viimeistä valssia pyöriteltiin lopulta loka-marraskuun taitteessa Aurajoen rannalla Turussa. Väliin mahtuivat lukuisat kesähäät, yhdet keväisen kauniit juhlat Ruissalossa ja muutamat värikkäät syyshäät eri puolilla Etelä-Suomea.

Kun kalenteri on käännetty tukevasti vuoden 2017 puolelle, on aika kääntää vielä kerran katse menneeseen ja kerätä tähän postaukseen niitä kuvia, jotka eivät ehkä saaneet niin suurta roolia kuluneen vuoden blogipostauksissa, mutta ovat kuitenkin tavalla tai toisella minulle kuvaajana tärkeitä.

suvi_tuomas-2

Jatka lukemista

Standard